pondelok, septembra 29, 2008

Čáčov (28/09/2008)

Amfora - Borský Mikuláš 1:2 (1:1)

V nedeľu 28/09/2008 sme v Čáčove odohrali odvetný zápas s mužstvom Borského Mikuláša.

V ideálnom počasí no na trošku ťažšom teréne sme začali veľmi svižne a od začiatku sme udávali tempo hry. Darila sa nám kombinácia v strede ihriska, súpera sme hravo prečísľovali a dostávali sme sa do šancí. Jednu takú hneď v úvode súper zastavil len faulom v šestnástke a z následného pokutového kopu sme sa zásluhou Ericha Macka dostali do vedenia. No neubehlo ani desať minút a podobnej výhody kopania pokutového kopu, sa po chybe v našej obrane, dostalo aj hosťom, ktorí nezaváhali a vyrovnali. Tento moment úplne zmenil obraz hry a až do konca prvého poločasu sa hralo väčšinou v strede ihriska bez väčších šancí.

Druhý poločas sa pre nás začal dosť nešťastne a hneď z prvej akcie sa súpre dostal do vedenia. Trvalo nám dosť dlho než sme sa z tejto sprchy spametali a dostali sa ako tak do hry. Postupne sme začali súpera prevyšovať v strede ihriska a začali sme si vytvárať aj šance. No bohužiaľ ani tie najvyloženejšie, v bezprostrednej blízkosti súperovej brány, sa nám nepodarilo zúžitkovať. A aj to bol dôvod prečo sa tento zápas skončil víťazstvom hostí.

V tomto zápase hostia skutočne vyťažili z minima maximum. Naše tri obrovské šance v druhom poločase volali po góle, no bohužiaľ nestalo sa tak. A z tohto dôvodu sme nemohli vyhrať.

Zostava:
F.Melicher - Ľ.Rehák st., M.Hercegh, J.Chocholáček, B.Hanák - R.Rehák, R.Petrák, I.Kozaitek, J.Španka, S.Zich - E.Macek ( I.Mareček )

Strelci po 21.zápase:
E.Macek 20, J.Španka 8, V.Prokop 7, I.Kozaitek 6, M.Petrovič 4, M.Dermíšek 3, D.Španka 3, M.Hercegh 2, P.Junas 2, R.Rehák 2, B.Hanák 2, J.Chocholáček 1, M.Šrámek 1, M.Bobot 1, S.Zich 1

Žiadne komentáre: